Sidor

fredag 11 februari 2011

Hej hej...

..här är jag. Har inte haft tid föräns nu och blogga. Har beställt en säng äntligen... På Em möbler hitta vad vi vill ha. Det blev en kontinental säng dvs 2 bottnar som sitter ihop typ. Ser kraftig och fin ut. Lite högra modell. Fast i modellen. Hatar att ligga mjukt. Och hel vitklädda bottnar och madrasser i fin mjuk krafig bomull. Till det tuffa silver färgade ben 10 cm höga. 3 veckors leverans tid. Så nu ska jag lägga ut vår relativt nya resårbottnar, kanonfina på blocket senare.

Gavel kommer vi beställa senare från antagligen Dis inredning Sthlm också i vitt med knappar. Kommer bli så fint. Eller ska kanske inte ha nån gavel...fint rent och snyggt det också. Jag fick fria händer av mannen så ny hoppas jag på att vitt blir fint. Mesta sängar i butikerna är svarta. Vi har svart stor rya där nu och svarta kuddar, ramar och andra detaljer. Så jag vill ha vitt. Vitt samma som Ghost stolen som jag beställt. Har ända så mycket färg i kuddar och annat runt om på kontoret osv. Jag blir glad av fina färger. Lyser upp och ger det lilla extra i ett annars vitt svart, grått hem. Så nästa gång i Stockholm ska jag verkligen gå till underbara favoritbutiken Svenskt Tenn igen för att gå igenom deras kudd lager och deras fina fina plädar. Så snygga kuddar har dom..kudd tokiga jag.


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag gillar din blogg och är lika galen i kuddar som du. :-) Om du inte visste det så kan du beställa kuddar från Svenskt Tenn via deras hemsida. http://www.svenskttenn.se/sv-se/productlist/main.aspx

  Det finns också en tjej i Stockholm som jag hittat på Blocket som syr jättefina, välgjorda kuddar. (Sök på Svenskt Tenn) Köpte 2 st "Svart Elefant"-kuddar av henne. Hon verkar ha alla tyger och syr upp efter önskemål. Billigare än butiken. Ha det gott! /Ylva

  SvaraRadera
 2. Japp jag känner till hemsidan. Har varit där måånggaaa gånger. Ah tips med blocket, bra. Just nu så bygger dom om på Strandvägen och bytt lokaler tillsv. till Nybrogatan 15. Gillar att bara strosa omkring där och njuta av alla vackra tyger och möbler och allt ...Ska snart till Sthlm så jag hoppas jag hittar dit.
  Eva

  SvaraRadera