Sidor

fredag 18 februari 2011

Hjälp..

..jag vet inte hur vi ska göra!!! Pratade med Dis inredning i dag om gaveln. Hon tyckte om vi har en helvit säng från topp till tå. Breda bottnar med silver fötter så är det absolut snyggast att bryta med nån annan färg. Vi har beigt, svart, vitt, vitt igen lite mullvad i rummet. Hon tyckte då en beige, champange färg dom har på en gavel...eller svart..eller varför inte mullvad. Jag har funderat på det. Och genom gaveln kan man ta upp färgen igen på kuddar eller en filt, pläd. Ingen tokig ide. Allt behöver inte vara vitt. Vad tycker Ni? Skulle vara kul med förslag. Jag är helt villrådig. Brukar vara ganska säker i vad jag tycker här hemma annars med nu...? I dont know. Gaveln byter man inte i första taget då den är såå dyr. Det vill till att man är nöjd.
Hej så länge


Gavel från Dis i mullvad/grå. Snygg.


Snyggt. Svart och vitt..funkar alltid. Fin brytning.Håller nog med Inte för mycket vitt...eller.?
6 kommentarer:

 1. Hade nog tagit vit med vid första anblicken, men hon har nog rätt... Mullvaden var väldigt läcker den med! Och kanske håller längre om man tänker fläckar från huvud å så.
  Väldigt fin blogg har du!! Å vilket hus ni har! Hitta hit genom styleroom! Å sen blev det ännu mera roligt att läsa när jag insåg att du bor i Skövde! Inte så långt ifrån mig! Men det där med kommentarer är lite "jobbigt" på blogspot tycker jag... Speciellt för mig som läser alla mina favorit bloggar genom min mobil! Så ska försöka bli lite bättre : )

  SvaraRadera
 2. Föll för bilden näst längst ner. Ser lycxigt och ombonat ut.
  Ha en bra dag!
  Helen

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag hade kört på en grå gavel. Grått är himla inne nu, samtidigt som den är lite mjukare än svart.

  Ha en bra dag!

  VH Angelica

  SvaraRadera
 4. Hej EMELIE. Hller med. Mullvad mer varaktig. Inte kul om man är ny tonad i håret och ligger och gnor sig på vit gavel....
  HELEN, visste är svart elegant och lyxigt ut..
  och ANGELICA Grått är så snyggt oxå. HJÄLP.
  Vet inte alls hur vi ska göra. Vi får sova på saken några dagar.
  Tack för era kommentarer
  Eva

  SvaraRadera
 5. Ahh. Den där i mullvad i sammet (?) skulle få flytta hem till mig på stört om det inte var så att jag har en ganska ny gavel. /Ylva

  SvaraRadera
 6. Mullvad är så läckert. Ni förstår att jag är villrådig...snurrar i huvudet...kan inte bestämma mig...

  SvaraRadera