Sidor

fredag 26 oktober 2012

Det..

..ryktas om att vårt hem, julhem är med Underbara Julhem... Jag är nyfiken så jag spricker. Har inte fått veta nåt!? Kommer i dagarna på hyllorna i affären.
Prenumeranter har fått den redan.
Idag är det svin kallt. Brr. Fryser i hela kroppen. Tänt ljus tidigt. Nu får det bli stor kopp te. Ikväll blir det Kina mat, hämt mat. Jag och Erik får mysa. Killarna i Turkiet har haft en superdag på stranden... i sommar värmen. Längtar efter mannen och Edvin.
💜💙 Hörs och ses. Kram

10 kommentarer:

 1. Men hur kan det vara med utan att du vet om det? Spännande! Ha en fin kväll fining! Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag vet att det skulle komma nån gång. Men så här snart. Har haft flera tidningar här under dessa 3 år. Sist i Plaza. Sommar repotage.
   Kramis

   Radera
 2. Hej!

  Jag har inte heller sett tidningen ännu...Den ska ju komma ut i nästa vecka så vi får vänta...
  Tidningen kontaktade mig för de ville ha en uppgift till en bild, det var därför jag visste från dem att vi skulle vara med i Underbara Julhem. Sen har jag också fått veta det utav Anna Truelsen som var med och gjorde jobbet.
  Visst känns det spännande...kan bara instämma!

  Trevlig helg!

  Mvh Mariette

  SvaraRadera
 3. Hihi, förstår att du är nyfiken! Det är en extra tidning som Drömhem o trädgård ger ut en gång per år å jag fick den på lådan idag:-) Är det Anna Truelson som gjort reportaget? Bilderna var kanon o fina du var med på två! Ja, ni kan verkligen vara stolta över vad ni gjort med det huset! Jag älskar gamla hus med kakelugnar, högt till tak, stora fönster och vackra socklar - ett hus med själ !!
  Puss o kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Anna har gjort repotaget. Tack. Det ska bli spännande att se.
   Kram

   Radera
 4. Oh vad spännande!! Håller tummarna för att ditt hem är med, det är fantastiskt vackert!!! Soffbordet är oerhört läckert! Betongskiva? En försynt fråga... var är det i från?
  Hälsar
  Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det är kalksten. Kommer från Olby design.
   Kram på dig

   Radera
 5. Va kul! Den måste jag köpa! Vad är det för fin tavla du har bakom kartell lampan? Var hittar man den?
  Ha en fortsatt trevlig helg.
  Mvh Eva

  SvaraRadera