Sidor

tisdag 2 oktober 2012

Jag efterlyser...

...bilder på era badrum!!!! Alla tar bilder på kök, vardagsrum osv osv. Era badrum, toan, dasset?? hur ser dom ut?? Så nyfiken. Tror jag missat alla toa rum från er inrednings intresserade bloggare. Jag vill se, få inspiration...Mer badrum..🚽🛀

17 kommentarer:

 1. Men hallå:))) Det enda som duger hos mig är min lilla toa på mellanplanet. Övre och källaren måste göras iordning någon gång i framtiden:))) Du har ju sååå fint:))) Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Okej då, här har du mitt dass! Välkommen!
  http://www.kolonibacken.blogspot.se/2012/07/badrum.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Göör fint dom jag skrev till dig. Läckert med spegelväggen. Fin kakel.
   Kul

   Radera
 3. Ha, ha! Aldrig i livet! Vi har bara 2 badrum och 2 tonåringar som tränar och duschar jämt. Det ena är i och för sig renoverat, men jämt upptaget och BLÖTT. Det andra är från 1977, men det törs vi inte renovera för då skulle tredje världskriget bryta ut. Hoppas att man skulle kunna boka utlandsresa och hantverkare samtidigt, men man vet ju hur hantverkare är. Får helt enkelt vänta tills en av dom flyttar ut...Tur att man trots allt älskar sina barn. Trevlig kväll.
  Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha låter som ni gör rätt i att vänta... ut barnen tills de blivit lite större kanske.
   Kram på dig

   Radera
 4. Haha ha det vore nåt att visa!! Ditt är jättefint verkligen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha.. och jag som är så nyfiken...hihi
   Men tack.

   Radera
 5. ja då skulle du må va .... eller ska jag säga ramla baklänges. Möjligtvis den dan det är i närheten av ditt, tills dess ska jag bespara dej detta (ha ha)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog inte det kan vara så illa. Med små medel, fin korgar, tvålar, nån blomma, fina handdukar kan man komma långt. Jag kommer Inte ramla baklänges... lovar hihi
   Kram på dig

   Radera
 6. Kanske handlar det om att de är (automatiskt?) lite mer privata? Där är du ifred. Sedan är det de utrymmet som folk inte automatiskt "visar upp" för gäster.

  Fina bilder du visar, jag behöver piffa lite i mina badrum, men det är inte prioritet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog det var mer så förr...Nu är tycker jag alla där. Gäster, barnens kompisar..ett rum som används ständigt av alla. Och mycket för ens egen del tycker iallafall jag att det ska se inbjudande ut även om det bara är jag och mannen som trycker in oss på lilla gäst toan på mellan våningen tex. Så lite kan göra så mycket. Handdukar, doft pinnar, snygga tvålkoppar.. Och annat fint fast till billig penning. Jag piffar gärna till det lite extra. På alla toaletter. Oavsett gäst toan, vår stora eller toan utanför bastun. Det ska vara fräscht fast ungarna inte alltid tycker damma som mamsingen. Dom får lära sig.
   Kram på dig

   Radera
 7. Håller med dig jag ser oxå gärna fler badrum. Just nu försöker jag hitta lite mer piff till vårt som går i svart/vitt. Bl a de handdukarna som du har med i inlägget, är de från HM Home eller var har du hittat dessa?
  Kram Suss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä från Missoni. Hm har massa snyggt har jag sett.
   Kram

   Radera
 8. Haha, vårt är så gammalt och slitet men på väg mot något storslaget! Här finns lite bilder :)
  http://queenofkammebornia.se/2012/may/vart-kungliga-badrum.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Charm och åter charm. Så härlig blogg du har.
   Kram på dig

   Radera
 9. Oj, vilken fin blogg! Härliga bilder du bjuder på. Och det där badrummet var ju hur fint som helst! Vi har exakt samma golv.
  Du får gärna kika in hos mig o se om det kan inspirera. Kolla på flikarna så hittar du det där.
  Handdukarna var superfina, var va de ifrån? Måste byta ut mina o färgerna skulle passa perfekt!
  Kram o ha det fortsatt fint!
  Judita

  SvaraRadera